sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Nuttunen

Paljon kiitoksia kaikille edellisiin postauksiin kommentoijille. Herätätte blogini eloon! Olen myös saanut uusia lukijoita, lämpimästi tervetuloa.

Täällä ovat tällä kertaa puikot kilisseet. 
Näin Villapata kiehuu -blogissa pikkuisella tytöllä aivan ihastuttavan neuletakin. Se malli piti päästä toteuttamaan!
Olen elämässäni neulonut jonkin verran, mutten koskaan ennen tällaista "isompaa" vaatetta, enkä näin ohuella langalla. Tämä onnistui kuitenkin hyvin, valmista tuli yllättävän helposti. 

Ohje löytyy täältä.




Lankana Vuorelman Veto, ihanan pehmoinen ja kauniita sävyjä. Se on jonkin verran paksumpi lanka kuin ohjeen Drops Alpaca, joten mallitilkun kautta muutin silmukkamäärät oikeiksi.
Koko on 1/3kk. Ehkä aluksi pujotan ohuen kumilangan kaulukseen, siitä tuli avarahko. Ehkä ensi kerralla lisään siihen pari silmukkaa enemmän.



Neulominen on rauhoittavaa. On mukavaa hetkeksi siirtää ajatukset siihen pikkuiseen ihmiseen, jota odotamme perheeseemme syntyväksi keväällä. 
Lämpimin ajatuksin ja rakkaudella on tämä pieni nuttunen syntynyt.



Nuttuun olen muuten oikein tyytyväinen, mutta jonkinlainen ajatusvirhe sattui neulomisen ihan alussa. Nimittäin tuo nappilistan alapuoli, sen kuuluisi olla keltainen, ei ruskea, kuten se nyt on. Sanokaapa mielipiteitä, leikkaanko sen pois ja neulon uuden, keltaisen tilalle? Se ei kai olisi kovin iso vaiva. Vai menisikö noinkin? Kieltämättä omaa silmää vähän häiritsee.